تعویض به موقع فیلتر : عملکرد عالی دستگاه زندگی دوباره به آب

لوگو رویان فیلتر
خانه - فیلتر مرحله 1 و 2 و 3 دستگاه تصفیه آب خانگی

فیلتر مرحله 1 و 2 و 3 دستگاه تصفیه آب خانگی

فیلتر مرحله 1 و 2 و 3 دستگاه تصفیه آب خانگی
فهرست مطالب

فیلتر 1و2و3 تصفیه آب چیست؟ فیلترهای آب جزء اصلی دستگاه های تصفیه آب هستند. بدون فیلتر، تصفیه آب عملا بی فایده است. مثل ماشینی که برای حرکت نیاز به بنزین دارد. یک دستگاه تصفیه آب نیز برای انجام فرآیند تصفیه نیاز به فیلتر آب دارد. فیلترها انواع مختلفی دارند. برخی از آنها از پوست نارگیل ساخته شده اند. آب آشامیدنی ما از طریق لوله ها حاوی برخی مواد و میکروب های آلوده است. در ظاهر این آب تمیز و بدون مشکل است، اما در واقعیت اینطور نیست.

اگر دوباره همان آب لوله کشی را تصفیه کنیم و با آب قبلی مقایسه کنیم، می بینیم که چقدر طعم، بو و حتی ظاهر آب تغییر کرده است. فیلترها مسئول کل این فرآیند شفاف سازی آب هستند. اگر بدانید آب لوله کشی شما حاوی چند آلاینده است، قطعا به خرید دستگاه تصفیه آب فکر خواهید کرد.

فیلترهای تصفیه آب تقریباً در اندازه و اندازه و ظاهری هستند که در قلب دستگاه تصفیه جا می شوند و با هماهنگی تیمی و دست جمعی وظیفه فیلتر و تصفیه آب را انجام می دهند. اما از نظر کارایی متفاوت عمل می کنند. هر دستگاه تصفیه آب از چندین فیلتر تشکیل شده است. در برخی از دستگاه ها 5 فیلتر بر روی دستگاه و در برخی دیگر تا 10 فیلتر بسته به درخواست کاربر نصب می شود. نصب فیلترها با استفاده از اتصالات لازم مانند اتصالات، شیلنگ ها، پمپ ها، شیرهای برقی و … انجام می شود.

معرفی و بررسی انواع فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی

همانطور که در مطالب و مقالات قبلی اشاره شد، به دلیل صنعتی شدن شهرهای بزرگ، کیفیت آب شهری بی کیفیت است. زیرا در تصفیه خانه های فاضلاب شهری برای حذف ناخالصی ها و آلودگی ها مقدار زیادی کلر و ترکیبات کلر اضافه می کنند. به همین دلیل است که آب تصفیه شده شهری حامل کلر و ترکیبات کلر است. در نتیجه استفاده از انواع فیلترهای تصفیه آب برای دستگاه های تصفیه آب خانگی ضروری است.

علاوه بر این، آب تصفیه شده پس از خروج از تصفیه خانه ها به دلیل عبور از لوله های شهری، ناخالصی هایی مانند فلزات سنگین، زنگ آهن، ماسه، گل و لای و … را با خود حمل می کند. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری ها مانند سنگ کلیه و ریزش مو در اثر نوشیدن آب لوله کشی ایجاد می شود.

در حال حاضر با وجود مشکلات ذکر شده؛ استفاده از دستگاه های تصفیه آب خانگی بسیار مهم است. تصفیه آب در دستگاه های تصفیه آب از طریق فیلترهای مخصوص در دمای 6 تا 8 درجه انجام می شود. فیلترهای تصفیه آب همه آلودگی ها را جذب می کنند و پس از مدتی قدرت جذب آنها کاهش یافته و متوقف می شود. بنابراین برای حفظ کیفیت آب و افزایش راندمان دستگاه، تمامی فیلترها باید در زمان مشخصی تعویض شوند. بنابراین آشنایی کامل با انواع فیلترها و عملکرد آنها در خرید دستگاه تصفیه آب خانگی بسیار موثر خواهد بود.

انواع فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی

نحوه عملکرد دستگاه تصفیه آب خانگی

برای درک بهتر نحوه عملکرد انواع فیلترهای تصفیه آب، ابتدا به توضیح مختصری در مورد نحوه عملکرد دستگاه های تصفیه آب خانگی می پردازیم. دستگاه های تصفیه آب اصلی دارای 5 تا 8 مرحله هستند. هر مرحله فیلتر مخصوص به خود را دارد. نکته بسیار مهم این است که هر چه فیلترها بهتر باشد، آب تصفیه شده بهتر است.

پس در انتخاب برند بسیار دقت کنید. در دستگاه های تصفیه آب از فیلترهای مرحله 1، 2 و 3 و بسیاری از ناخالصی ها مانند فلزات سنگین، ماسه، گل، کلر و ترکیبات کلر، باکتری ها، زنگ آهن، آرسنیک و … عبور می کند. آب حذف می شود. پس از عبور از مراحل پیش تصفیه، آب باید از فیلتر مرحله چهارم یعنی فیلتر آب ممبران عبور کند. این فیلتر به عنوان قلب دستگاه تصفیه آب شناخته می شود زیرا کوچکترین ذرات را تا 0.0001 میکرون از بین می برد.

در واقع این فیلتر با استفاده از فناوری اسمز معکوس RO تمامی ناخالصی های موجود در آب را از بین می برد. پس از مرحله چهارم، کیفیت آب با عبور از فیلترهای مرحله پنجم و ششم در طعم، بو و مزه افزایش یافته و تمامی مواد معدنی از دست رفته به مقدار لازم به آب بازگردانده می شود.

انواع فیلتر تصفیه کننده آب

  • مرحله اول: فیلتر پلی پروپیلن

فیلتر پلی پروپیلن یا فیلتر الیافی یا فیلتر PP اولین مرحله فیلتراسیون است. این فیلتر دارای الیاف پروپیلن است که ذرات ناخواسته موجود در آب را جذب کرده و از ورود این مواد به فرآیند تصفیه جلوگیری می کند. وظیفه آن حذف کلیه مواد مضر مانند سنگریزه، شن، ماسه، گل، جلبک، لجن و اکسید آهن از لوله ها و ذرات معلق تا قطر 5 میکرون است. در فرآیند تصفیه آب، حذف این مواد باید اولین قدم باشد. روش جداسازی ذرات آلوده به این صورت است که مواد بزرگتر در قسمت های بیرونی فیلتر و مواد کوچکتر در قسمت های داخلی فیلتر قرار گرفته و از آب جدا می شوند.

این فیلترها به دلیل جذب بالای ماسه و گل عمر کوتاه تری دارند و باید هر 6 ماه یکبار تعویض شوند. فیلتر مرحله اول یا فیلتر الیافی را پیش تصفیه نیز می گویند. البته پیش تصفیه شامل 3 مرحله است که فیلتر الیافی یا PP یکی از اولین مراحل فیلتراسیون است. این فیلتر در ابتدای نصب به رنگ سفید است که معمولا در داخل محفظه شیشه ای نصب می شود. با گذشت زمان رنگ آن به زرد، نارنجی و در نهایت قهوه ای تغییر می کند و وقتی قهوه ای شد زمان تعویض آن فرا می رسد. به همین دلیل است که این فیلتر برای تعیین زمان تعویض در محفظه های شیشه ای قرار می گیرد.

  • فیلتر مرحله دوم: فیلتر کربن پودری یا UDF

خب میرسیم به مرحله دوم فیلترینگ. این تازه آغاز راه است. گرد و غبار فیلتر کربن یا UDF از مواد موجود در پوسته نارگیل تشکیل شده است. کلر در تصفیه آب شهری که از خط لوله به ما می رسد اضافه می شود تا طعم و بوی بد آب از بین برود. اما خود این کلر یک ماده مضر است و برای سلامتی مضر است. اما فیلتر آب کربن پودری با ترکیبات عالی پوست نارگیل، کلر را به خودی خود از آب جدا می کند و طعم واقعی آب را باز می گرداند.

فواید آب تصفیه شده و تاثیر آن بر سلامت انسان
ادامه مطلب

این فیلتر در از بین بردن موادی که در آب برای از بین بردن حشرات استفاده می شود موثر است. جذب بالای کثیفی این فیلتر آن را به یکی از گزینه های مهم در مرحله دوم فیلتراسیون تبدیل کرده است و حذف آن عملاً کار تصفیه را متوقف می کند. اگر فیلتر گرد و غبار کربن به درستی کار نکند، به فیلتر ممبران (فیلتر اصلی) آسیب می رساند. محل آن داخل محفظه است. زمان تعویض این فیلتر همانند فیلتر مرحله اول هر شش ماه یکبار می باشد.

  • فیلتر مرحله سوم: کربن بلوک یا فیلتر CTO

بله، مرحله سوم تمیز کردن فیلتر کربن بلوک است. اگر بخواهیم این فیلتر را در یک جمله بیان کنیم، مکمل فیلتر دوم است. یعنی کار فیلتر کربن پودری را کامل می کند و در صورت باقی ماندن بوی نامطبوع و طعم بد در آب به طور کامل پاک می شود. شفاف سازی آب نیز از دیگر عملکردهای این فیلتر است. توجه داشته باشید که زمان تعویض مانند مراحل اول و دوم 6 ماه است.

  • فیلتر مرحله چهارم: فیلتر ممبران

فیلتر ممبران مرحله اصلی و مهمترین فیلتر دستگاه تصفیه آب اسمز معکوس می باشد. روش کار این فیلتر به این صورت است که غشایی نیمه تراوا است و ذرات کوچکی به اندازه 0001/0 میکرون می توانند از آب عبور کنند و سایر ذرات بزرگتر از 0001/0 میکرون نمی توانند از آن عبور کنند و در پشت غشاء باقی می مانند. ) و وارد زهکشی شوید شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که چرا دستگاه تصفیه آب خانگی شما غشای آب ندارد؟

به دلیل کوچک بودن دستگاه تصفیه آب، امکان نصب غشا بزرگ در آن وجود ندارد. به همین دلیل این غشاء به صورت فیلتر استوانه ای طراحی شده است. TDS بالای آب و وجود کلر در آب باعث کاهش عمر فیلتر ممبران می شود. تمامی این عوامل بر زمان تعویض فیلترها از مرحله 1 تا 3 تاثیر می گذارد تا در هنگام تعویض به موقع فیلتر ممبران آسیبی نبیند. اگر به موقع تعویض شوند، فیلتر ممبران تا 3 سال عمر می کند. لازم به ذکر است که فیلتر ممبران قابلیت حذف 99 درصد املاح مضر آب را دارد.

  • فیلتر مرحله پنجم: فیلتر کربن خطی یا پست کربن

وظیفه اصلی این فیلتر حذف بوی بد و رنگ آب است. اما چرا فرآیند بوی بد آب دوباره انجام می شود؟ فیلتر ممبران پس از انجام عملکرد خود، آب تصفیه شده را با فشار کم و قطره قطره به بیرون هدایت می کند. از آنجایی که سرعت انتقال آب کم است و زمان زیادی طول می کشد تا به شیر اصلی برسد، این آب در مخزن ذخیره یا مخزن ذخیره می شود (در زیر توضیح داده شده است). هنگام استفاده از آب فشار بالایی داشته باشید. در این مدت زمانی که آب در مخزن جمع می شود، به دلیل پلاستیکی بودن منبع، آب دوباره می تواند طعم و بو داشته باشد که با استفاده از فیلتر کربنی درون خطی یا فیلتر پست کربنی می توان آن را به طور کامل حذف کرد.

  • فیلتر مرحله ششم : فیلتر مینرال MINERAL

این فیلتر را می توان زیباترین فیلتر موجود در دستگاه تصفیه آب نامید. زیرا نه تنها ناخالصی ها و مواد مضر آب را از بین می برد، بلکه مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را نیز به آب اضافه می کند. این فیلتر مملو از مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم است که برای بدن انسان بسیار مفید است. دلیل استفاده از فیلتر معدنی در دستگاه تصفیه آب این است که در فرآیند تصفیه اولیه فیلترها به دلیل حساسیت بالای فیلترها این مواد معدنی را از آب خارج می کنند که روش اسمز معکوس با کمک فیلتر معدنی به این سوال پاسخ می دهد. . مواد معدنی ضروری را به آب باز می گرداند. این فیلتر یکی از بهترین فیلترهای تصفیه آب است که عمری بالای ۲ سال دارد.

  • فیلتر مرحله هفتم : فیلتر قلیایی

فیلتر قلیایی موجود در دستگاه تصفیه آب PH آب را بالا می برد. به عبارت دیگر آبی که از این فیلتر عبور می کند قلیایی است و باعث کاهش بیماری هایی مانند سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا و بیماری های گوارشی می شود. آب قلیایی علاوه بر پیشگیری از بیماری های گوارشی از بیماری های مزمن مانند فشار خون، دیابت و پوکی استخوان نیز پیشگیری می کند. با خواص آنتی اکسیدانی خود از رشد و تشکیل سلول های سرطانی نیز جلوگیری می کند. البته به صورت پیش فرض این فیلتر بر روی دستگاه تصفیه نصب نمی شود و بنا به درخواست کاربر به دستگاه اضافه می شود.

آشنایی با انواع فیلتر در دستگاه تصفیه آب
ادامه مطلب

فیلتر مرحله هشتم : فیلتر اشعه UV

این فیلتر به صورت پیش فرض روی دستگاه تصفیه آب خانگی نصب نمی شود. این فیلتر با تابش اشعه ماوراء بنفش به داخل آب میکروب ها را از بین می برد و مانند آب جوشی است که با لامپ داخل فیلتر کار می کند. فیلتر UV دارای یک محفظه استوانه ای است که در مرکز آن یک لامپ فرابنفش قرار دارد و آب آلوده از یک طرف وارد شده و پس از قرار گرفتن در معرض اشعه در مسیر عبور از فیلتر میکروبی شده و از طرف دیگر فیلتر، آب بدون میکروب خارج می شود، در نهایت، شما آب سالم و بدون میکروب می نوشید.

روش تعویض فیلترهای مرحله ۱ و ۲ و ۳

در دستگاه های تصفیه آب معمولا فیلترهای مرحله 1 تا 3 به طور همزمان تعویض می شوند. این فیلترها به ترتیب فیلترهای الیافی، کربن فعال یا GAC و کربن بلوک یا CTO هستند که در یک جهت در کنار یکدیگر قرار می گیرند. نحوه تغییر این 3 فیلتر مشابه یکدیگر است.

برای تعویض این فیلترها اولین قدمی که باید بردارید این است که شیر تامین آب را ببندید و دستگاه تصفیه آب را از برق بکشید. پس از بستن شیر ورودی آب، شیر سینک دستگاه تصفیه آب را باز کنید. این عمل برای تخلیه کامل مخزن دستگاه تصفیه آب انجام می شود.

توجه: از آنجایی که در هنگام تعویض فیلترهای کارتریج ممکن است مقداری آب روی محفظه فیلتر بریزد، بهتر است یک سینک زیر دستگاه قرار دهید.

هنگام خرید دستگاه تصفیه آب، آچارهای متعددی برای باز کردن محفظه های فیلتر با دستگاه وجود دارد. برای باز کردن محفظه مرحله اول تصفیه، از آچار روی محفظه مراحل پایین استفاده کنید. آچار را از پایین محفظه به سمت بالا حرکت دهید و سپس فشار وارد کنید.

توجه: به کیس فشار زیادی وارد نکنید. برای تغییر فیلترها از مرحله اول به مرحله سوم باید آچار را در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید.

اگر محفظه به سختی باز می شود، به این معنی است که فیلترها را خیلی دیر عوض کرده اید. اگر با این مشکل مواجه شدید، فشار دست خود را کمی افزایش دهید، اما نه آنقدر که به بدنه دستگاه آسیب وارد کنید. اگر شیلنگ حتی با فشار هم باز نشد به این معنی است که رسوب زیادی دارد. یک چاقوی کوچک را از شکاف کوچک بین گوش محفظه و بدنه آن وارد کنید تا رسوبات را از بین ببرید.

پس از باز کردن محفظه، فیلتر قدیمی را بردارید و محفظه را فقط با آب معمولی بشویید. سپس فیلتر جدید را تعویض کنید. پس از نصب فیلتر، محفظه را در جهت عقربه های ساعت سفت کنید. از بسته بودن محفظه فیلتر اطمینان حاصل کنید، زیرا اگر محفظه شل باشد، آب به بیرون نشت می کند.

توجه: بالا و پایین فیلترهای الیافی و فیلتر کربن بلوک مشابه یکدیگر هستند، بنابراین فرقی نمی‌کند که فیلتر را از کدام طرف داخل محفظه دستگاه قرار دهید.

اما فیلتر مرحله دوم یعنی، کربن فعال باید به گونه ای در محفظه دستگاه قرار گیرد که دیسک فیلتر رو به بالا باشد، در غیر این صورت عملکرد فیلتر مختل می شود.

روش تعویض فیلترهای مرحله ۱ و ۲ و ۳

نگهداری فیلترهای تصفیه آب

اولین فیلتر در دستگاه تصفیه آب پیش فیلتر که قابلیت جذب ذرات معلق در آب را دارد. این فیلتر قابل شستشو نیست و باید در زمان مورد نظر تعویض شود. اگر این فیلتر در زمان معینی تعویض نشود دچار گرفتگی می شود و این گرفتگی فشار مضاعف به پمپ وارد می کند و در نتیجه باعث آسیب و کاهش عمر پمپ می شود. پمپ. از طرفی فیلترهای اولیه پس از مدتی قابلیت جذب ذرات جامد موجود در آب را از دست می دهند و این ذرات از فیلتر اولیه عبور کرده و به فیلترهای بعدی دستگاه آسیب می رسانند. برای تعویض فیلتر فیبر اولیه باید به چند نکته توجه کرد:

  • طبیعتا هر چه مصرف بیشتر باشد زمان تعویض فیلتر کمتر می شود
  • کیفیت آب: هر چه آب سخت‌تر باشد، زمان تغییر کوتاه‌تر است.
  • زمان استفاده: حتی اگر مصرف آب کم باشد، فیلتر اولیه پس از مدتی قابلیت جذب خود را از دست می دهد.
  • فیلتر کربن پودری: این فیلتر معمولاً دومین فیلتر در دستگاه تصفیه آب است که بعد از 4-6 ماه نیاز به تعویض دارد که بسیار مهم است زیرا بستن فیلتر در جهت مخالف منجر به تخلیه آب می شود نکته مهم با توجه به این فیلتر، مشکل وجود دارد. این است که پس از نصب فیلتر گرد و غبار کربن، 20 لیتر اول آب را نمی توان نوشید. فیلتر کربن قابل شستشو نیست، اگر به موقع تعویض نشود، کلر از فیلتر عبور کرده و به فیلتر ممبران آسیب می رساند.
  • فیلتر کربن جامد خانگی: این فیلتر از کربن فعال ساخته شده است که در طی فرآیند به یک بلوک جامد تبدیل می شود. این فیلتر قابل شستشو یا استفاده مجدد نیست.
  • فیلتر ممبران: این فیلتر که اصل اسمز معکوس را در فرآیند تصفیه آب پیاده می کند، یکی از حساس ترین فیلترها می باشد. کیفیت فیلترهای قبلی تا حد زیادی بر عمر این فیلتر تاثیر می گذارد. در صورت عدم تعویض به موقع این فیلتر فشار زیادی به پمپ دستگاه وارد می شود که در ابتدا باعث ایجاد صدایی بیشتر از حد معمول پمپ و در نهایت کاهش عمر آن به دلیل تشکیل رسوبات در مخزن می شود مخزن و در نهایت باعث سایش شدید قطعات ماشین می شود.
  • فیلتر پست کربن: این فیلتر در مراحل پایانی تصفیه آب قرار می گیرد. در صورت عدم تعویض به موقع فیلترهای قبلی، عمر این فیلتر نیز کاهش می یابد.
  • فیلتر معدنی و نانو فیلتر: در صورت عدم تعویض به موقع فیلتر معدنی، امکان رشد و تکثیر باکتری ها و میکروب ها در این فیلتر افزایش می یابد.
  • فیلتر UV: پس از گذشت یک سال، میزان اشعه ماوراء بنفش کاهش می یابد و توانایی استریل کردن آب را کاهش می دهد. نکته مهم در مورد این فیلتر محفظه نگهداری آن است که باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
تولید فیلتر تصفیه آب در شهریار
ادامه مطلب

چه زمانی فیلتر آب را تعویض کنیم؟

یکی از مهم ترین کارهایی که برای داشتن آب آشامیدنی سالم در خانه باید انجام دهید، استفاده از دستگاه تصفیه آب و تعویض به موقع آن است. اگر فیلتر آب به موقع تعویض نشود، نه تنها آب آشامیدنی سالم و تصفیه شده تولید نمی کند، بلکه می توان آب منبع را حتی آلوده تر از شیر آب در نظر گرفت.

اگر فیلتر را تعویض نکنید، رسوب به داخل پمپ دستگاه نفوذ می کند و در نهایت عمر مفید دستگاه را کاهش می دهد. اما به طور کلی نمی توان زمان کاملا دقیقی را برای تعویض فیلتر آب نشان داد.

زمان مناسب برای تعویض فیلتر به آب منطقه شما و نوع فیلتر بستگی دارد. اگر سختی آب در محل زندگی شما بسیار زیاد است، حتما باید زودتر فیلتر را تعویض کنید. البته معمولاً هر فیلتر آب 6 مرحله ای عمر معین و زمان تعویض مشخصی دارد.

چه زمانی فیلتر آب را تعویض کنیم؟

نکته نهایی در مورد فیلتر 1و2و3 تصفیه آب در شهریار

پس از تعویض فیلترها در مراحل 1 و 2 و هنگام روشن کردن دستگاه تخلیه آب، ممکن است دستگاه روشن نشود و آب وارد فیلتر دوم و سوم نشود. در این حالت 2 حالت ممکن است رخ دهد. ابتدا بررسی کنید که آیا دستگاه روشن می شود یا خیر. بهتر است پمپ را لمس کنید و ببینید که آیا لرزش دارد یا خیر. اگر لرزش و صدا نداشته باشد یعنی پمپ و دستگاه روشن نمی شود و طبیعتا آب از فیلتر سوم خارج نمی شود. معمولا به دلیل پر بودن مخزن دستگاه، دستگاه روشن نمی شود.

باید شیر مخزن را ببندید و سپس شیر تخلیه را باز کنید. احتمالا دستگاه روشن می شود. اگر باز هم روشن نشد، بررسی کنید که منبع آب به دستگاه و برق وصل باشد. اگر باز هم روشن نشد، پریزهای برق را لمس کرده و تکان دهید. کنتاکت های الکتریکی ممکن است تکان خورده و از جای خود خارج شده باشند. اگر باز هم روشن نمی شود، این مقاله را بخوانید >>> دستگاه تصفیه آب خانگی روشن نمی شود

اگر احساس کردید پمپ دستگاه می لرزد و دستگاه روشن می شود، اما آب از فیلتر سوم خارج نمی شود، ممکن است یکی از لوله ها در جایی خم شده یا گیر کرده و مسیر آب مسدود شود. بهتر است تمام لوله ها را بررسی کنید. اگر مشکل برطرف نشد، بررسی کنید که اولین فیلتر پلاستیکی را داخل محفظه قرار نداده اید و آب کاملاً وارد فیلتر شیشه ای شده باشد. اگر مشکل همچنان وجود دارد، تمام لوله ها را یکی یکی از فیلتر سوم به عقب چک کنید و ببینید آب دقیقا کجاست و مسیر آب در چه نقطه ای مسدود شده است. شیر برقی ممکن است مسیر آب را قطع کرده باشد.

پس از نصب فیلترها و بستن محفظه؛ می بینید که کیس نشتی دارد و یک قطره آب دارد. در این صورت بهتر است شیر ​​آب را ببندید و شلنگ را باز کنید. بررسی کنید که O-ring به درستی نصب شده باشد. بررسی کنید که حلقه اورینگ محکم باشد. دوباره اورینگ ها را تمیز کنید و همچنین قسمت اورینگ را تمیز کرده و محفظه را ببندید. سعی کنید این بار شلنگ را با فشار بیشتری ببندید. اگر بعد از تعویض فیلترها همچنان آب نشتی داشت، دوباره شلنگ را باز کنید و با استفاده از تفلون روی دنده ها و رزوه ها دوباره آن را ببندید. باید حالت های مختلف را امتحان کنید تا بتوانید در نهایت نشت آب را رفع کنید.

پس از تعویض و نصب فیلترهای جدید، آب ممکن است طعم و بوی خاصی داشته باشد. بعد از تعویض فیلتر نباید این اتفاق بیفتد، اما اگر آن را دیدید، نگران نباشید. بذار 3 روز بگذره در این چند روز چندین بار آب مخزن را تخلیه کنید. اگر در روز چهارم باز هم بو یا طعم خاص و نامطبوعی را احساس کردید، فیلترهای 1، 2 و 3 را باز کنید و بررسی کنید که آیا بوی نامطبوعی دارند یا خیر. در صورت احساس بوی نامطبوع، استفاده از این فیلترها را متوقف کرده و فیلترهای جدید و باکیفیت را جایگزین کنید.

مقالات پیشنهادی

 آژانس تبلیغاتی تابلوشو

خرید بهترین فیلتر تصفیه کننده آب با قیمت مناسب

نکات مهم در هنگام خرید فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی

کارخانه تولید فیلتر تصفیه آب در ایران

فیلتر تصفیه آب کربن فعال چیست؟

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید

به این مطلب امتیاز دهید

جستجو در مقالات